Zingt Frans Bauer

Het is altijd feest met Frans Bauer! Zeker met Jurgen Jonkers, de meest succesvolle en leukste imitator van Frans Bauer. De gelijkenis is uitzonderlijk, want hij heeft niet alleen de looks van Frans Bauer, maar ook zijn stem.

Met zijn Frans Bauer performance wordt Jurgen bij allerlei gelegenheden geboekt: van intieme familiefeestjes tot voor 28.000 mensen in het Willem II stadion in Tilburg. Hij maakt van elk optreden een feest; hij brengt de grote èn de minder grote fans van Frans in beweging.

In een 30 minuten durende act komen de leukste liedjes van Frans Bauer voorbij zoals: Heb je even voor mij, Als sterren aan de hemel staan, ‘n Ons geluk, Hart van chocolade, Hé lekker ding, Samen in een bubbelbad, Mijn hart gaat zo tekeer en Doe nou niet!

De kwaliteiten van de enige echte look-a-like en imitator van Frans Bauer bleven niet onopgemerkt. Al na een paar weken was hij te zien bij: Praatjesmakers (NCRV), Ook dat nog (KRO), reallife soap Only Joling (YORIN) en hij was meerdere malen te gast bij Nachtsuite (RTL 5). Hij is regelmatig te zien bij shownieuws (SBS6) en hij had zijn eigen aflevering bij Bouwval gezocht (RTL4). Ook deed hij voor het goede doel ‘Het Rode Kruis’ mee aan de clip ‘Leipe Bauer Flavour’ met Lange Frans, Ali B en vele anderen. Er waren interviews met hem te lezen in onder meer: Actueel, Panorama, Vrij Nederland, NRC Handelsblad, in Libelle en het Plusmagazine. Of misschien heb je Jurgen bij Omroep Brabant, 3FM of Serious Request gespot. Bij de The Winner Takes It All verraste Jurgen het Nederlandse publiek en andersom, met hoge punten.
Boek nu de leukste imitatie act en maak uw feest compleet!
1 x 30 minuten, inclusief geluid tot 200 personen en reiskosten.